Σεμινάρια Εξειδίκευσης

Chef - Αρχιμάγειρας

.. Το επάγγελμα του μάγειρα (σεφ) τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερά ανερχόμενη πορεία κατακτώντας συνεχώς θετικό έδαφος στο παγκόσμιο επαγγελματικό στερέωμα. Το καλό και ποιοτικό φαγητό και η μεσογειακή διατροφή, κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση του κόσμου απαιτώντας και ανάλογα καλά εκπαιδευμένους δημιουργούς. Στις μέρες μας η Μαγειρική είναι από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα καθώς οδηγεί σε επαγγελματική αποκατάσταση δίνοντας εργασιακές ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά εργασίας...

Απευθύνεται

Σε έμπειρους επαγγελματίες Αρχιμάγειρες οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι η δεκαπενταετής προϋπηρεσία ως Αρχιμάγειρας.

Στόχος

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Αρχιμάγειρα με ποιοτικούς όρους

Θεματικές ενότητες

  • Γνώσεις για ποιοτικό έλεγχο και υγιεινή τροφίμων
  • Αξιοποίηση και αξιολόγηση τροφίμων
  • Οργανωτική δομή κουζίνας
  • Επικοινωνιακή ικανότητα
  • Επιμόρφωση – δια βίου μάθηση
  • Κατάρτιση κάρτας και στόχοι
  • Προβολή ελληνικής γαστρονομίας
  • Κριτήρια επιλογής προσωπικού

 

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης ενώ όσοι επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό Certified Chef executive CChE by ACTA

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος